Det här enkla testet avslöjar en hel del om din personlighet! WOW!

Det här enkla testet avslöjar en hel del om din personlighet! WOW!

Vad en person ser i enkla bilder kan faktiskt avslöja en hel del om deras personlighet. Detta är hela premissen bakom Rorschachtestet. Psykologer använder ett brett utbud av bilder för att skapa en personlighetsprofil som är mer ofta än inte, extremt korrekt.

En psykolog hade följande att säga om sina resultat:
”Jag kom först över Rorschach testet när jag studerade för att bli en psykolog. Jag fick ett antal kort med bilder och ombads att säga vad de föreställde. Jag minns att jag tänkte att det kändes mer som en tarotläsning än ett ordentligt psykologiskt test.”

”Men när testet gjordes och tolkades, producerades en skrämmande exakt profil av min personlighet. Det visste saker om mig som inte ens min mor visste. Jag har varit ett fan sedan dess. ”

OK, bilden nedan kommer inte att vara så korrekt som ett professionellt Rorschachtest, men det kommer att avslöja något intressant om din personlighet.

Ta en titt på bilden nedan snabbt. Kom ihåg det första du ser.

hands-tree-image

Om du såg en explosion …
… Du kan vara en kreativ person med en stark fantasi. Om du inte för närvarande arbetar inomdet konstnärliga området, kan det vara dags för att göra det. Detta gäller särskilt om du hittar din nuvarande anställning stressig.

Om du såg två händer …
… Du har en stark fantasi, men logiken är roten till alla dina handlingar. Du ser vad som finns där först, men kan tänka dig mer. Din skarpa hjärna och rationalitet gör det vanligt för andra att vända sig till dig för råd.

Om du såg ett träd …
… Du är mycket uppmärksam. Ingen kan dölja något från dig eftersom du märker alla små detaljer flesta människor missar. Du vet och ser allt och alla.

Om du inte såg någonting …
… Du behöver ta en semester. Att inte kunna se något i bilden ovan innebär att din hjärna är trött och oförmögen att utföra komplexa uppgifter på ett effektivt sätt.

Så, vad såg du i bilden ovan? Såg du något som vi inte nämnde?
Skriv ditt svar i kommentarerna och dela detta med dina vänner! Du kan lära dig något nytt om dem!

Se ett annat test i videon här under:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!

You Might Like These

Leave a Comment