Hon lämnar sin ett år gamla baby i ett tomt hus! 11 år senare kommer hon tillbaka och gör det HÄR!

Hon lämnar sin ett år gamla baby i ett tomt hus! 11 år senare kommer hon tillbaka och gör det HÄR!

Befolkningen i det ryska distriktet Yaroslavl kommer aldrig att glömma denna berättelse:

2
2

En dag hörde några förbipasserande gråtande från ett hus. Först tänkte de inte så mycket på det, men så småningom insåg de att skriket hade hållit på i flera dagar, och det fanns inte ett enda ljus i huset. De meddelade därför polisen

När poliser gick in i huset fick de chocken: I mörkret i vardagsrummet fann de en liten flicka, ungefär ett år gammal. Hon låg på det smutsiga golvet och grät. Huset var tomt, som om ägarna hade packat allt och flyttat. Allt utom barnet.

Flickan fördes till sjukhus på en gång, där det upptäcktes att hon hade en bruten höft. Hon var utmattad och utsvulten. Det stackars barnet hade varit ensam i huset i en vecka.
Det kom så småningom fram att flickan var Liza Berbitskaya. Polisen försökte att hitta hennes föräldrar, men de hade försvunnit spårlöst . Liza sändes därför till ett barnhem och förberedes för att bli adopterad efter sjukhusvistelsen .

Dela på Facebook

2

Medan Liza var på sjukhuset, var också Inna Nika där. Hon var där för att besöka sin son, när hon hörde en gråtande baby i ett rum i närheten, bestämde hon sig för att gå för att se om det gick bra. Där träffade hon Liza, och hon hörde den sorgliga historien. Från det ögonblick kom Inna på besök med jämna mellanrum, med blöjor och leksaker till den stackars lilla flickan.

2

Inna hade två söner innan och hon hade aldrig tänkt på att adoptera, tills hon kom till sjukhuset en dag och upptäckte att Liza var borta. När hon insåg att hon inte kunde leva utan den lilla flickan.

”Jag bad om adressen till barnhemmet hon hade tagits till och sprang dit på en gång. ”

Kärlek räddade livet på den övergivna lilla flicka. Hon har nu blivit en självsäker och framgångsrik tonåring, älskad och skyddad av sin nya mamma Inna. Liza har alla förutsättningar för att uppnå någonting.

Dela berättelsen med dina vänner om du också tycker att Inna förtjänar att hyllas som en sann hjältinna!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

You Might Like These

Leave a Comment