Spraya denna blandning på ogräs – bli av med det för alltid!

Spraya denna blandning på ogräs – bli av med det för alltid!

Ogräs är den vanligaste, mest oönskade och oinbjudna gästen i trädgården eller bakgården som stjäl näring och utrymme för våra plantor.

Men inte alla av er tänker på ogräs som ett stort problem. Och i vilket fall som helst bör de inte vara ett problem efter att du har läst detta, för med hjälp av Monsantos Roundup-sprut recept för att bli av med ogräs för evigt, på 1-2-3. Detta är faktiskt det mest populära ogräsmedlet i världen.

Ändå är det bara ett fåtal som inser de allvarliga konsekvenserna av dess användning. Även de minsta mängder av detta spray i mat kan orsaka njur- och leverskador.

Du måste vara noggrann och försiktig med bekämpningsmedel så att inte få på kläder eller i mat. Ogräsmedel som säljs i butiker innehåller i huvudsak bara en ingrediens. Men det är samma regler som gäller med detta recept.

Det bästa med sprayen är att den är väldigt lätt att göra!
Du behöver:
– Vit vinäger
– Sprayflaska

Gör såhär:
Häll vinäger i en sprayflaska och spraya direkt på ogräset, men hålla det borta från växter och gräs som du tänker behålla.

Om du har mer aggressivt ogräs, prova följande ingredienser:
– En flaska av vit vinäger
– 2,5 dl diskmedel
– 4 dl epsomsalt
– Sprayflaska

Du häller alla ingredienser i flaskan, skaka något, och spraya på ogräset. Efter att ha gjort denna naturliga spray kommer du inte längre ha ogräs i din trädgård! Därför ska du inte tveka att prova dem! Även om det snart går mot vinter!


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

You Might Like These

Leave a Comment